top of page

Marta Rosa wint CONCOURIOSO 2016!

Naar aanloop van VOLTA XL: Nacht van de Arbeid, vond op 11 maart Concourioso plaats in concertzaal Trefpunt. Vijf Oost-Vlaamse bands streden om hun plaats op de affiche van het populaire evenement in de Vooruit.

Marta Rosa won CONCOURIOSO 2016! Wat een schoon optreden!

We belonen hen met schone prijzen: VOLTA openen in het voorprogramma van Elefant, Stadt en Raketkanon, het vijfde seizoen van LIVEMUZIEK@ALIJN openen op de museumzolder van het Huis van Alijn, twee dagen opnametijd in Boma Studio, een livesessie op Urgent.fm én een bon t.w.v. 500 euro in MUZIEKCENTRUM

GOEDLEVEN! Olé!

Bedankt jury! Bedankt sponsors! Bedankt publiek! Bedankt finalisten!

Aanbevolen Berichten
Recente Berichten
Vind ons op
  • Facebook Long Shadow
Aanbevolen Links
Search By Tags
bottom of page