top of page

Wie wint Curieus Zomergem Prijs 2018?

Op zaterdag 8 december wordt de 2de Curieus Zomergem prijs uitgereikt aan een persoon/vereniging die zich op socio-cultureel vlak verdienstelijk heeft gemaakt. Uit een aantal nominaties kiest een jury, bijgestaan door u, het publiek een laureaat. Het evenement wordt opgeluisterd door Goes & de Gasten. De presentatie is in handen van Mong Rosseel.

Uittreksel uit het reglement, punt 3: "De burgers kunnen hun appreciatie voor bepaalde nominaties aanduiden via de publicatie op de facebookpagina. Deze opmerkingen en appreciaties zullen tevens een richtlijn zijn voor de jurering. De genomineerden zijn 1 Kemopodi 2 Wereldwinkel Zomergem 3 Maria Seselle 4 Erik Matthys

Voor een voorstelling van de genomineerden, zie onze facebookpagina in het evenement De Curieus Zomergem Prijs Nominatiepagina.

Wie kiezen jullie en zo u wil waarom?

Aanbevolen Berichten
Recente Berichten
Vind ons op
  • Facebook Long Shadow
Aanbevolen Links
Search By Tags
bottom of page