top of page

Kanaalfeesten 2016 - Hoeve Clincke

Dit jaar op zondag 15 mei organiseert Curieus Zomergem zijn activiteit op de Hoeve Clincke in de Hulsemstraat 12.

Wanneer je langs het kanaal fietst of wandelt van Motjesbrug naar het Sas of omgekeerd, sla je ter hoogte van de Waterwegel in richting de Hulsemstraat.

Daar ontvangen we u met allerlei dranken, maar ook een reeks streekproducten zoals de op de hoeve geproduceerde kazen, appelsap van Fruit Land Van Hecke uit Korteboeken.

Daarnaast serveren we ook Fair Trade wijnen en sappen van de Wereldwinkel Zomergem

Wij hebben dus LEF - Lokaal, Ecologisch en FairTrade.

Voor de ambiance vanaf 14 uur zorgt Mong, Tamara en de Illustratie.

Tussendoor komt Daan Hugaert, peter van de Kringwinkel Zomergem en bij het grote publiek gekend voor zijn rollen in Witse en Thuis, een verhaal vertellen.

"Gouden tanden", Een ietwat griezelig, maar grappig verhaal van een ladykiller met een groot geheim die zich laat temmen door twee doortastende zusters. Zoals de meeste verhalen van John Flanders speelt ook dit verhaal zich af ergens in ruraal Engeland. Maar Daan Hugaert herwerkte het verhaal grondig en bracht de actie en personages naar Gent en omstreken. Alle locaties en persoonsnamen werden op Vlaamse leest geschoeid en Daan kruipt in de huid van de boeiende hoofdfiguur Maurice Talling, een sappige verteller die met humor en spanning relaas doet van zijn onwaarschijnlijke avonturen. In het Gents!

Aanbevolen Berichten
Recente Berichten
Vind ons op
  • Facebook Long Shadow
Aanbevolen Links
Search By Tags
bottom of page