top of page

SPAANS KRIJT 2.0

Op zaterdag 11 februari presenteren wij, in samenwerking met tal van andere verenigingen, de voorstelling Spaans Krijt 2.0.

Vermeylenfonds Evergem, Waarschoot en De Brug met Curieus Evergem, Waarschoot en Zomergem besloten met de steun van Instelling Morele dienstverlening de schouders te zetten onder deze productie van De Grote Foulée vzw.

Daan Hugaert en Dirk Tuypens speelden zij aan zij in de Tv-reeks Witse. In deze voorstelling schreven ze samen aan de teksten. Dirk Tuypens regisseert en Daan Hugaert brengt het verhaal van Angel.

Als kind destijds tijdens de Spaanse burgeroorlog in België terecht gekomen kijkt Angel terug op een gelukkig leven. Zonder wroeging, dankbaar voor hoe het gegaan is. Maar dat het de oorlog was die hem uit Spanje wegjoeg, zal hij nooit aanvaarden. De oorlog lijkt ook maar niet te stoppen. De mensen schijnen niets te leren uit hun fouten. En telkens wanneer mensen massaal op de vlucht slaan, doet Angel datgene waartoe zijn geschiedenis hem dwingt: vertellen, vertellen...vertellen.

Kaarten: 10€ vak en leden add - 12€ niet-leden add

De plaatsen zijn niet genummerd.

Aanvang 20 uur op Zaterdag 11 februari 2017 in CC De Kring Waarschoot, Patronagiestraat 5

Voorverkoop

Curieus Zomergem via contact@curieuszomergem.com of 0477/293396

Vermeylenfonds via info@vermeylenfonds.be of 09/2230288

Aanbevolen Berichten
Recente Berichten
Vind ons op
  • Facebook Long Shadow
Aanbevolen Links
Search By Tags
bottom of page